Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
    На "булеварда" пред една от банките, точно се качих в колата и мина покрай мен. Видях колата в огледалото, а като мина и теб през прозореца. Даже мислех да те догоня, но щях да изпусна другата банка, беше към 3 и нещо следобяд. Другия път.
    Да,е аз сигурно преди феста ще слизам пак надолу може да се видим ако не направо на феста и така
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
      Снощи към 23:30 по Цариградско,от Практикер до Орлов мост,карахме заедно с една бяла 33 SW СА3991**
      Аз бях, ма номера не си го знам даже. Реших, че е някой от форума щом ме изпревари и намали няколко пъти.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
        Преди малко на паркинга на зимния видях една 145-ца сребриста (леко към бежово) с регистрация СА 27... нещоси и една 156 сребриста с регистрация СА 11... нещо си И двете имаха форумни стикери на задните стъкала и лентички Алфа Ромео България на регистрационните табели Бяха паркирани една до друга

Стана ми интересно на кога са и каква е тая импровизирана сбирка около зимния
        Моя е 145 -цата Коментирах колата ти, колко е лъскава, а моята мръсна до нея. И на мен ми беше интересно да разберем кой си.
        Alfa 145 1,6 TS
        Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
          Днес в 14:40 по "Костенски водопад" мина една колежка с червена 147.Номера е СА7... останалото не го запомних.Имаше стикер на задното стъкло и хубав тунинг.
          Трябва да съм била аз. Бях доста отвеяна защото малко преди това чаках на зелен светофар да ми светне зелено
          Last edited by mileti; d.m.y г., 08:28.
          Alfa Romeo 147 2.0 TS

Comment

• 155-ца СА2610.. пред МГУ при лабораторния блок,кой е колега да си казва..

Comment

• Кой даваше газ на сиво комби 156 2.4 кадило по околовръстното да си казва
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Червена 155 СА 4648 РР Тодорени кукли посока Била Владимир Вазов.
                Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

• Днес в 9:15 с колегата tonov се разминахме на Константин Величков при лукойла.Аз му присветнах , но той май не ме видя.По-късно при илиенци на едно кръстовище се засякохме с една червена 155.Толкова се загледах в нея , че непогледнах номера.Цялата беше изрисувана с емблемите на алфа.Колегата ми вдигна ръка, аз също.
                  АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                  http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Да не би да е тази :
                    http://clubalfaromeo.com/forum/attac...2&d=1253532807
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      Да, но невидях номера.
                      Last edited by renyx; d.m.y г., 20:41.
                      АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                      http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Поздрави на колегата с червената 146 с който покарахме малко от Дружба до Младост
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

• черна 145 на паркинга на Баумакс . Мина покрай мене и като спирах и тръгвах после явно правеше кръгчета на паркинга .
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                          sigpic

Comment

• В 18:45 tonov бе засечен на Червеният площад и отиваше към площад Руски.
                            VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                            Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Светлин със 147-цата засечен днес в Младост
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                                Поздрави на колегата с червената 146 с който покарахме малко от Дружба до Младост
                                е браво,не ме ли позна щях да спра на Т-маркета да се видим но имах доста работа и трябваше да бягам
                                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                                sigpic

Comment

Working...
                                X